В подкрепа на Деси в борбата с рядко заболяване балет Дива и Blaze Brilliance канят на супер шоу Temptation in black

Искра Ангелова 25 април 2024 в 11:00 1207 0

Деси страда от рядко заболяване на гръбнака

Снимка Деси страда от рядко заболяване на гръбнака

Деси страда от рядко заболяване на гръбнака

Blaze Brilliance & DIVA BALLET имат удоволствието да ви поканят на авторско танцово шоу “Temptation in Black”. На 27 април, събота в Joy Station в студентски град ще има грандиозен спектакъл.

Оригинален и нестандартен като идея и сценично присъствие, този танцов проект обединява професионални танцьори от различни танцови култури и стилове и застава зад благотворителна кауза.

Извън стандарта на възприятията и познатото, шоуто поднася на публиката своето авторско усещане за стил, сценично присъствие и еклектика. Temptation in black противопоставя и смело експериментира с различните танцови стилове и култури. Можете да видите какво ще представлява този зашеметяващ спектакъл ТУК.

От Балет Дива пишат: "Изкуството докосва, променя и облагородява! Горди сме, че създаваме този проект в подкрепа на благотворителна кауза. Кауза, която обединява всички тези невероятни артисти и танцьори, в подкрепа на доброто. В подкрепа на това да бъдем хора и да си подаваме ръка в труден момент. Вие също може да бъдете част от това преживяване и от това споделено Добро.

85% от сумата на всеки закупен билет отива за благотворителната кауза. Тук споделяме и дарителската сметка по която се набират пари за настоящата кауза. Всеки, който желае може да внася съответната сума с която иска да подкрепи Десислава."

"Всяка майка и жена, отдала живот, заслужава любов, признание и отговорно отношение от страна на обществото.
Затова не се замислихме, а решихме да застанем зад тази благородна кауза, да създадем едно танцово шоу в подкрепа на каузата и да наберем необходимите средства от 75 000 лв.
Оптимисти сме и вярваме, че обединявайки толкова артисти и танцьори около каузата, ще успеем да помогнем и да допринесем за реализирането на необходимата интервенция в Кипър, където се очаква да бъде направена операция в началото на месец май.
Вярваме, че след един определен момент в живота на всеки човек идва преоценка и различни прозрения за важните неща, и че всеки от нас се замисля как да бъде по-пълноценно и подкрепящо присъствието му в света, за хората около него. Колкото по-здрави и щастливи хора има, толкова по-красив и пъстър е животът."

Разберете повече за каузата в помощ на Деси ТУК.

"Докосни с Любов" Фондация
Дарителска сметка в Уникредит Булбанк:
BG12UNCR70001525688895

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки