Александър Станков прогнозира с точност до гол Шампионската лига

OFFNews 14 март 2017 в 14:15 2397 0

Голяма смелост се иска да прогнозираш точни резултати. Особено в Шампионската лига, където се убедихме, стават невероятни обрати. Александър Станков обаче се съгласи да помогне чрез OFFNews на тотоиграчите при избора им на залози.

Лестър - Севиля

Лестър ще продължат въпреки загубата 1:2 в първата среща. Има някакъв подем при тях, няма как да е заради смяната на Раниери, просто неясна за логиката причина. Но сигурно е, че ще излязат невероятно надъхани. За тях това е исторически мач, може и да не се повтори. Така че играйте смело за победа на англичаните. Ако ви се рискува с точен резултат, залагам на 3:1. 

Ювентус - Порто

Победата 2:0 за италианците като гост ще бъде последвана от нова такава. Юве има отбор за полуфинал и дори финал. Ако търсите и тук точен резултат - 2:0 за "бианконерите".

Атлетико М - Байер Леверкузен 

Испанците придобиха самочувствие в Шампионската лига, манталитет на победител във важните мачове. Атлетико е и по-класният тим от Байер, няма спор. Победа за домакините с най-вероятен резултат 2:1.

Монако - Манчестър Сити

Тук съм пристрастен заради Пеп Гуардиола, харесвам стила му. Ман Сити определено отива с положително настроение след обрата 5:3 в първата среща. От своя страна Монако са атрактивни, много вкарват, но и много допускат. Краен успех за Сити след доста попадения. И най-вероятен резултат - 2:2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews