Домусчиев притесни сериозно Гриша Ганчев заради емблемата на ЦСКА

OFFNews 09 март 2017 в 10:26 4236 0

Призракът на Кирил Домусчиев накара в ЦСКА-София да сънуват кошмарни сценарии за емблемата на оригиналния ЦСКА. Търгът за нея и друг активи е на 30 март, цената е 1,7 милиона лева.

Стойчо Стоилов, дясната ръка на Гриша Ганчев по футболните въпроси, изрази притесненията си пред "Диема Спорт". „Не мисля, че ще имаме проблеми с емблемата. Знам, че търгът е на 30 март. Засега само ние сме подали заявление. Аз не съм финансов експерт. Надявам се символите да се върнат там, където им е мястото.

Чуват се някакви слухове във футболните среди, че г-н Домусчиев ще участва с отбора от "А" окръжна. Дали е така, ще разберем скоро. Чувам само слухове, ще изчакаме да видим какво ще се случи.

Не виждам клуб от "А" окръжна как ще си позволи подобна сума“, добави Стойчо Стоилов, явно визирай ЦСКА 1948, създаден на 19 юли от червени запалянковци и ветерани, несъгласни с преименуването на Литекс на ЦСКА-София.

Куриозното е, че ЦСКА-София ползва емблемата, въпреки че тя е под запор от НАП. Затова и в БФС тимът на Ганчев още няма символи, а просто се изписва с букви. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови