Героят Спас Делев: Ще я запомня тази вечер

OFFNews 25 март 2017 в 23:59 2785 0

Снимка Сергей Антонов, OFFNews

Спас Делев беше героят на вечерта срещу Холандия. Талантът от петричкото село Ключ остана скромен след двата си страхотни гола, първите му с екипа на националите.

"Благодаря на прекрасните фенове, днес се представихме много добре, бяхме едно цяло. Холандия е много добър отбор, но когато сме колектив, печелим. Ще го запомня този мач, не само защото съм вкарал два гола", каза Спас, който сега рита в полския Погон Шчечин.

"Усещането е прекрасно. Головете са заслуга на целия отбор. Забравяме от тази вечер, ще мислим за мача с Беларус", завърши още бившият футболист на ЦСКА.

Треньорът Петър Хубчев нарече първото полувреме "перфектно". "И друг път сме побеждавали подобни съперници, но после сме влизали в лоша серия", предупреди обаче селекционерът, "Със сигурност обаче това беше най-силният ни мач от години".

Подкрепи го капитанът Ивелин Попов.  "Нямаме кой знае какви играчи, които да вкарват по 30 гола на сезон и да решават мачовете. Всеки помага с каквото може. Днес играхме като едно цяло, това е пътят да върнем публиката", каза Попето.

"Ние играхме като отбор, те като единици", точен беше и вратарят Николай Михайлов. И пожела бързо възстановяване на титуляра Владо Стоянов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови