"Императора" Божинов продължава да бележи, хвали се сам (видео)

OFFNews 25 март 2017 в 13:45 2194 0

Българският нападател Валери Божинов не спира с добрите си изяви в Китай. Голмайсторът вкара гол и направи асистенция при равенството 2:2 на неговия тим Мейджоу Хака срещу шампиона и най-добър тим в последните години - Гуанджоу Евъргранд.

Нападателят отново бе титуляр и остана на терена 80 минути. Той се разписа от дузпа за 1:1 в 25-ата минута, а три по-късно асистира на централния нападател Джонас за втория гол.

Тимът на Гуанджоу, воден от Луис Фелипе Сколари бе без Паулиньо, който онзи ден вкара хеттрик за Бразилия срещу Уругвай, както и без контузения Джаксън Мартинес, и китайските национали в състава.

Божинов се превърна в герой за Мейджоу още с дебютния си мач в първенството и помогна на отбора си да извоюва първата победа за сезона с 2:1 над Улхан Зал. Българинът вкара победния гол, а преди това асистира за първото попадение.

Нападателят не пропусна да се похвали сам, след като веднага след мача публикува видео в профила си в Инстаграм: "И днес Божигол - гол и асистенция. Срещу Гуанджоу Евъргранде - шампиона. Резултатат е 2:2 за съжаление, но все пак за нас беше важно да играем добре и да се представим добре. Гол и асистенция. Браво, Императоре"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови