Кадър на "Тигрите" пое Локо Горна Оряховица

OFFNews 14 март 2017 в 12:51 1989 0

Снимка Regnews

Човек от кръга на бистришките "Тигри" беше назначен за треньор на Локомотив Горна Оряховица. Става въпрос за Александър Димитров, който през есента беше изгонен набързо от държавния Берое. Клубът от прочутата ЖП гара харчи сериозни пари, срещи които идват често съмнителни чужденци, а резултати липсват.

"Локомотив е в много тежка ситуация, но ще направим всичко възможно да го извадим от това положение. За мен това е предизвикателство, знам че работата на треньорите се определя от резултатите на отбора, каза Александър Димитров в първия си работен ден като треньор на Локомотив, цитиран от Regnews.

Той идва по покана на Ивайло Йорданов, който от миналата седмица е спортно-технически директор на клуба, откъдето тръгна кариерата му към големия футбол." Харесвам стила на работа на Алексаднър Димитров. Също като мен той държи на дисциплината и правилата. Ще направим всичко, за да остане Локо в Първа лига, въпреки че съм наясно, че няма да е леко, каза Йорданов, представяйки новия треньор.

Димитров не възнамерява да търси нови футболисти. „Локомотив” се нуждае от по-добър колектив, по-добра организация и дисциплина. Чух, че има напрежение в съблекалнята и разделение между българи и чужденци. Първото, което ще направя, е да работя за отстраняване на това напрежение", каза още новият треньор.

През есента Локо беше воден от Иван Колев, който обаче си тръгна след сензационната загуба от Монтана у дома тази пролет. Новият треньор ще дебютира начело на "черно-белите" като гост на Славия, която е истински донор тази пролет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови