Кокала: На Левски не се отказва, мачът в събота е с ЦСКА

OFFNews 01 март 2017 в 12:22 2843 0

Ексцентричният треньор Емил Велев - Кокала призна с половин уста, че преговаря със закъсалия игрово и организационно гранд Левски.

В момента Кокала е начело на Оборище от Панагюрище, но на драго сърце би се върнал в Подуене, където за последно вдигнаха титлата именно под негово ръководство през 2009 година.

"На Левски не се отказва, аз съм потомствен левскар. В момента обаче отборът си има треньор, а аз имам ангажимент към друг клуб. Ясно е, че нещо не върви в Левски. Явно е сбъркана подготовката.

Само това е обяснението за толкова много контузии. Някой трябва да поеме отговорноста за случващото се. Левски не ми харесва в момента", казва пред колегите от Блиц Велев, като с думите си открито критикува методите на настоящия наставник Елин Топузаков.

Предстоящия в събота мач с ЦСКА-София за Кокала е поредното издание на Вечното дерби.

Така той влиза и в противоречие с номенклатурата на "Герена", където не признават ЦСКА-София и си позволяват неуместни шеги дори в официалните си изявления на клубния сайт.

"Няма какво да си кривим душата - това е ЦСКА и мачът е Вечно дерби. Най-големият мач в България - преди, сега и в бъдеще", завършва Велев.

Топузаков може да бъде сменен още в събота при загуба от "червените". Предвид краткото време до мача от ръководството са решили да го оставят засега.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови