Левски събира всички фракции в "Универсиада" тази вечер

OFFNews 23 февруари 2017 в 13:38 2744 1

Среща на левскарите от всички спектри на публиката ще има тази вечер, научи OFFNews. Тя е по инициатива на Спас Русев и ръководството на клуба. Самият собственик, бивш или настоящ, не е ясно, вероятно няма да присъства лично.

Неговият екип обаче ще обясни на "сините" запалянковци точната ситуация на Герена. Две дни след като бодро се рапортува за финансова стабилност, Спас Русев заговори за практически фалит и хвърли акциите.

Срещата трябва да започне в 19,00 ч. в зала "Универсиада". Не е ясно дали вътре ще бъдат допускани представители на медиите, макар че се чу дори за пряко предаване по телевизия.

Припомняме, подобна среща имаше през есента на 2015 година в ЦСКА. Тогава Гриша Ганчев събра над 3000 фенове в сектор "А", като нареди до себе си легенди като Димитър Якимов и Любо Пенев.

Той попита ясно: искате ли да доведа Литекс под името ЦСКА, за да започнем начисто? Или да оздравяваме настоящия клуб? "Да оздравяваме", ревна 99,99 процента от публиката. Няма и година по-късно част от фракциите се врътнаха.

Не е ясно дали и в Левски няма да има подобна дискусия тази вечер. На Герена вече се чуват гласове за фалит и започване с тим на феновете от "А" окръжна.  

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови