На Конте му стана горещо и полудя

OFFNews 19 март 2017 в 08:39 1760 0

Емоциите на Антонио Конте след победния гол на Челси срещу Стоук Сити отново накараха английските меди да изпишат тонове мастило за италианския мениджър. Лондончани измъкнаха 2:1 на "Британия" след късен гол на Гари Кейхил.

Анализаторите оценяват този успех като най-сладкият за Конте, въпреки че е под номер 28 в кариерата му на Острова. Антонио, който се опита да се качи на скамейката при гола, потвърди това:

"Много важни три точки, защото бяха постигнати срещу солиден тим при невероятна атмосфера. Много горещо, "molto caldo", както казваме в Италия", сподели мениджърът, докато гостуващата агитка пееше "Ние ще спечелим лигата".

"Моят отбор още веднъж показва, че има изграден страхотен характер", добави Конте и похвали специално своя нападател Диего Коста, който беше провокиран нонстоп от домакините, но като по чудо остана безмълвен.

Челси изглежда недостижим на върха с 13 точки пред Тотнъм и Манчестър Сити, но букмейкърите още не изплащат печалби на тези, които са заложили на "сините" от Лондон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови