Николай Митов: Контузени, наказани, готови сме за мача

Оffnews 02 март 2017 в 18:39 2713 1

Левски ще е готов за мача с ЦСКА-София, независимо колко наказани и контузени има в съблекалнята. Това обеща новият треньор Никола Митов на представянето си на Герена.

„Много съм щастлив, че съм поканен. Длъжник съм на моя клуб. Искам с идването си да видя отбор, който излиза всеки мач за победа, и да бъде на мястото, което му приляга най-много – първото", започна Жадното.

„Целта е отборът да играе за Лига Европа. Левски винаги се бори за първото място. Искам да виждам футболисти, на които вярвам и да ми покажат, че искат да играят в Левски. Левски е номер 1. Мен ме интересува само този отбор. Знам какви са обстоятелствата”, добави Митов, "Искам хора със самочувствие и да показват, че са от Левски”.

Интересно обяснение даде спортният шеф Даниел Боримиров, който представи Митов: „Да ви кажа честно, бях информиран за неговото напускане от медиите (бел.ред. на Елин Топузаков). Снощи г-н Русев късно ми се обади да ми сподели новината. Нужна беше реакция. Елин напуска, не мога да кажа лоша дума. Знаете, че на това поприще, когато няма резултати, трябва да се предприемат мерки“

Той благодари на боса на Септември Румен Чандъров, който пусна бързо Ники Митов. "евски никога не се е отказвал да гони първото място, шампионатът е дълъг и си мисля, че ще има още завързани мачове и двубои. Ако покажем класата от есента, защо не и титла“, добави Боримиров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови