Ново голово шоу обещават Монако и Ман Сити

OFFNews 15 март 2017 в 15:40 2266 0

Монако приема Манчестър Сити в реванш от 1/8-финалите за Шампионска лига в очакване на ново голово шоу. Двата отбора изиграха изключително зрелищен мач, който завърши с резултат 5:3 в ползва на англичаните.

Французите са най-резултатният отбор в първенствата от Топ 5 на Европа и със сигурност са способни да се възползват от нестабилната игра на Сити в защита.

Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не крие, че е респектиран от Монако. "Ще е голяма грешка, ако си помислим, че вече сме се класирали за следващия кръг. Всички сме наясно, че ни предстои много труден реванш.

Надявам се от първата минута да покажем, че искаме победата. Трябва да бележим голове. Монако е много, много силен отбор и съм сигурен, че отново ще се получи спектакъл за феновете".

Много голове си пожела колегата му Леонардо Жардим. "Мисля, че и двата отбора ще атакуват. Ние по принцип се нуждаем от минимум два гола, затова нямаме избор.

Футболистите на съперника притежават много голямо индивидуално майсторство и са способни да вкарат гол във всеки един момент. Затова си мисля, че ако искаме да продължим напред, ще ни трябват повече попадения"

Вероятни състави:

Монако: Субашич, Сидибе, Жемерсон, Раджи, Менди, Б. Силва, Бакайоко, Фабиньо, Льомар, Мбапе, Фалкао

Манчестър Сити: Кабайеро, Саня, Отаменди, Стоунс, Коларов, Фернандиньо, Туре, Сане, Д. Силва, Стърлинг, Агуеро

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови