Покрай жалбата на Мъри лъсна хаосът на "Герена"

OFFNews 24 март 2017 в 18:21 1976 0

Подадената от бившия треньор на Левски Станимир Стоилов жалба до Лицензионната комисия към БФС за неизплатени суми извади на показ пълния хаос, който цари на "Герена".

Едни от ръководните фактори твърдят, че са очаквали разбиране от страна на Мъри за дължимите 70 000 лева, други твърдят, че са му изплатени. Истината ще стане ясна от действията на комисията след 31 март, когато изтича срокът за погасяване на задължението.

Финансовият директор на Левски Красимир Иванов разкрива, че на "Герена" вече се работи по случая с Мъри, като признава, че е изненадан.

Собственикът на Левски Спас Русев изрази разочарованието си от постъпката на Мъри.

"Изумен съм! Най-малко съм очаквал от Станимир Стоилов подобно поведение. Всички сме запознати с финансовото състояние на Левски и правим и невъзможното клубът да се стабилизира. Очаквах от него да прояви разбиране в този тежък момент", казва Русев.

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров пък твърди, че лицензът не е застрашен, защото сините са изплатили всичко, което е трябвало да се плати на Станимир Стоилов. Изказването му е странно, защото Мъри неведнъж е казвал, че чака пари от Левски, но от клуба досега не са го опровергавали.

В случай, че Мъри не казва истината, то лицензът на Левски действително не е застрашен. Ако от "Герена" лъжат, то те трябва да платят до 31 март или Мъри да оттегли жалбата си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови