Посоченият за педофил треньор припадна и влезе в болница

OFFNEWS 28 ноември 2016 в 17:59 2983 0

Бившият футболен треньор Бари Бенел, който е в центъра на грандиозния педофилски сигнал, който разтресе английския футбол в последните дни, е бил приет в болница.

62-годишният бивш служител на Крю Александра е бил открит в безсъзнание в хотел в Стивънидж в петък вечерта. Той остава в болница, където му се оказва помощ, като не е ясно в какво състояние е.

Инцидентът се е случил няколко часа, след като четирима бивши футболисти публично признаха, че са били малтретирани сексуално от въпросния Бенел. През 1998 г. той бе осъден на девет години затвор заради сексуални посегателства над шест момчета.

Бенел е бил три пъти в затвора заради подобни престъпления. Последният му престой зад решетките е бил през 2015 г., след което той живее на свобода под друго име - Ричард Джоунс.

Големият скандал избухна преди две седмици, когато бившият играч на Крю Анди Уудуърд разказа пред "Гардиън" за издевателствата на Бенел. След това редица други бивши футболисти признаха, че също са били обект на сексуален тормоз.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови