Принцът на Рим става директор в Рома

OFFNews 20 март 2017 в 20:17 2445 1

Символът на Рома Франческо Тоти е получил предложение да стане директор в родния си клуб, обяви президентът на "вълците" Джеймс Палота. 40-годишният Тоти, популярен с прозвището Принцът на Рим, се появява все по-рядко на терена с фланелката на "джалоросите" и все още не е ясно дали ветеранът ще остане за още един сезон като активен играч.

"Не сме говорили за бъдещето му като играч, но на Франческо е предложен 6-годишен договор като директор", заяви Палота, цитиран от "Гадзета дело Спорт".

"Нашата цел е да се класираме за Шампионската лига, въпреки че сезонът още не е приключил, защото Ювентус има мач с Наполи и аз се надявам на равенство в тази среща. Сега трябва да мислим за това, а не за договори.

Убеден съм, че можем да завършим на второ място. Този клуб принадлежи на Шампионската лига. Леко позабавихме темпото, но мисля, че отново ще ускорим крачка в края на сезона", коментира още Палота.

Девет кръга преди края на италианския шампионат лидерът Ювентус има 8 точки аванс пред втория Рома. Третият Наполи пък е само на 2 точки зад "вълците" от Рим.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

21.03 2017 в 08:55

Това е естествено предвид факта, че той е сред малкото футболисти, които могат да са пример за лоялност и лидерство в клубовете си!