Румен Чандъров преговаря за Пирин Благоевград

Ивайло Йолчев 05 март 2017 в 08:35 8288 0

Добра новина за най-обичания отбор на Югозападна България - Пирин. Инвеститор номер 1 във футболни бази Румен Чандъров е на път да вземе благоевградския клуб, научи OFFNews. Бизнесменът е в напреднали преговори с общинското ръководство.

Местната власт е готова да не само да помага с базата, но и да продължи да дава определена сума годишно. Чандъров е възхитен от възможността да работи с школата, дала куп футболисти на България. Създаването на млади играчи е негова слабост, заради която той влезе във футбола. Освен това Чандъров харесва много местните фенове. От Благоевград му гарантирали минимум 2-3 хиляди души на мач.

Чандъров е готов и с ръководен екип, който включва кадри от пиринския край. Засега не е известна съдбата на столичния Септември, чийто президент е бизнесменът. Вероятно ще продължи да обиграва млади играчи от школите, които хотелиерът издържа в София.

Чандъров направи три уникални бази в София изцяло с лични средства, без да вдига шум, без да прави грандиозни откривания и да се хвали пред медиите. Комплексът в Драгалевци, стадионът  село Герман и базата на 57-о училище в Красна поляна са на топ ниво.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови