Съветите на Ивайло Цветков за кръга в Англия. Вижте кои мачове прогнозира той

Ивайло Цветков 26 ноември 2016 в 10:01 10715 0

Ивайло "Нойзи" Цветков

OFFNews започва поредица, в която преди всеки кръг, ще представя прогнозите на различни футболни хора. И няма как първи в редицата да не е Ивайло Цветков - Нойзи, страстен фен и тънък познавач на английското първенство.

Ето мачовете, които той е избрал като най-интересни за познавачите.

Манчестър Юнайтед – Уест Хям

Неделя, 18:30

“Чуковете” подсказаха миналата седмица, че един вид се възраждат, особено като качество на играта – въпреки злощастната загуба с 2:3 от “Тотнъм” (която донякъде може да се отдаде и на грешки на Славен Билич – например когато смени Пайе с Нордтвайт пет минути преди края, за да “пази” преднината от 2:1). Но имат ужасяваща статистика на “Олд Трафърд”, а сега ще им се наложи да го посетят два пъти в рамките на четири дни (в сряда играят четвъртфинал за EFL Къп). Все пак в неделя, разчитайки и на факта, че Ман Ю вчера играха в Лига Европа, имат известни шансове за хикс.

Челси – Тотнъм

Събота, 19:30

Без съмнение – високооктаново лондонско дерби, предвид изключителната форма на зомакините напоследък, но и окрилените от обрата срещу “Уест Хям” миналата събота “Спърс”. В английската Висша лига противодействието срещу всяко тактическо нововъведение (като брилянтното хрумване на Конте да играе в 3-4-3) се напипва бързо – и интригата е дали точно Почетино ще е човекът, който ще измисли как да спре летящите “Челси”. Все пак по-вероятно е безупречната серия на Конте да продължи.

КАТО КЛИКНЕТЕ НА БАНЕРА ОТСТРАНИ, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ КАКВИ СА КОЕФИЦИЕНТИТЕ ЗА КРЪГА

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови