Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Нешка Робева: Илиана Раева налага своя кичозен вкус

OFFNEWS 22 ноември 2016 в 03:57 37785 5

Легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева не остана длъжна на президента на федерацията Илиана Раева.

Двете се скараха на общото отчетно-изборно събрание през уикенда, а впоследствие Нешка беше изхвърлена от Управителния съвет на федерацията, след като не получи достатъчно гласове.

Самата Робева осъзнаваше, че няма шансове да бъде избрана и затова призова да гласуват за нея единствено, за да има някаква опозиция на Раева, но призивът й остана глас в пустиня.

"Трябваше да проявят малко интелигентност. Не знам какво си мисли тази жена (б.р. Раева), но ще дойде време, в което ще я посочат и ще кажат - царят е гол. Бабата на Куини е гола!", коментира емоционално Робева  пред "7 дни спорт".

Тя припомня предисторията на конфликта между двете, а именно - представянето на Невяна Владинова в индивидуалния многобой в Рио. Тя се готви на "Герена" под ръководството на Робева и Бранимира Маркова. В последния момент Раева заявява, че не харесва музиката и упражнява преса по думите на Робева върху Маркова. В крайна сметка Владинова се представя добре в Рио, а Раева си приписва заслугата за това. Именно на тази основа избухва и спора между двете на общото събрание, прераснал в разправата и изолирането на Нешка.

"Оттеглям се, няма да водя войни. С каквото мога ще помагам. Ако госпожа Раева иска да налага своя кичозен вкус, то никой не може да противоречи. Всеки, който се изправи и си покаже носа, бива изхвърлен.

Къде е Лили Игнатова, къде е Камелия Игнатова, най-силният български съдия? Както аз казвам - глас народен, глас овчи. В събота имаше овче събрание. Хората там не могат да преглътнат сянката на Нешка. Аз с Илиана Раева нямам допирни точки. Излиза, че художествената гимнастика започва от нея. Дай Боже обаче, да не приключи с нея", пожелава си Нешка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12124

5

Калина

22.11 2016 в 20:00

И подлизурството е характерен белег за гимнастиката при Раева. Разкарва момичетата, като циркаджийки по министерства, за да се покаже и натегне на Боко! Толкова е отвратителна, а пък изказът и е съвсем опростачен!
Робева, я си мълчи, вземай пример от Гигова.

12284

4

ДидоВъТъ

22.11 2016 в 16:20

Как добре си говори в 3-то лице бабето-прихванало е от Дудука,нЕма начин.Те и тебе не моем те преглътна толко' години,Нешке,и при Кауна 'га беше,и при Капута,ама кой ли ни пита назе,"овцете",нал' тъй?

12678

3

ovgun

22.11 2016 в 14:01

Раева защитничката на мутро-строителите си е кичозна селянка, то си се вижда.

14469

2

случайно прочетох

22.11 2016 в 10:39

Опростачаването няма как да подмине гимнастиката.Раева е достоен пример за това.

 
X

Подкастът на OFFNews