Меле между посетители и охрана в чалга дискотека в Слънчев бряг

OFFNews 07 август 2016 в 16:55 12955 3

Меле между посетители и охрана в дискотека в Слънчев бряг

Посетители и охрана на дискотека в Слънчев бряг се сбиха рано тази сутрин. От полицията в Бургас съобщават, че около 05.10 ч. в Районно управление - Несебър e получено съобщение за инцидент в дискотека „Планета пайнер” в Слънчев бряг, при който между група посетители и служители в увеселителното заведение, възникнал спор, прераснал в сбиване, от което няма сериозно пострадали.

Самоличността на участниците в конфликта е установена от полицаите. Извършени са разпити на свидетели, както и са иззети записи от видеокамерите в дискотеката.

Причините за инцидента, както и съпричастността на всеки един от групата посетители - на възраст между 20 и 28 години, и охранителите на обекта - на възраст между 25 и 40 години, се изяснява от полицията в Несебър.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Районна прокуратура – Несебър.

Според "24 часа" спречкването е започнало между клиент и служител на заведението, след това са се намеси и други хора. Проверката показала, че в компанията, от която тръгнало сбиването, имало полицай от Созопол. 

Според изданието дискотеката има собствена охрана, но разчитала и на гардове на небезизвестната фирма "Аркус сигурност", която се свърза в Митьо Очите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

4

случайно прочетох

08.08 2016 в 11:00

Аз пък си помислих, че е станало меле в библиотеката в Слънчев бряг за последната бройка на "Винету", защото в Слънчев бряг много се чете!;-)

12202

2

SK

08.08 2016 в 01:25

Докато не оправят проблема с паркоместата, така ще е.