НСО "неутрализира" Беновска, след като надникна в чантата ѝ (видео)

OFFNews 18 януари 2017 в 13:21 24583 6

Гардове на Националната служба за охрана (НСО) изведоха журналистката Илиана Беновска от Гербовата зала на президентството, където държавният глава Росен Плевнелиев и вицепрезидентът Маргарита Попова дадоха пресконференция за свършеното през петгодишния им мандат. 

Държавните гардове показаха добра подготовка и стиковка, след като радиоводещата веднъж успя да ги "финтира" службата и метна ябълка по новоизбрания президент Румен Радев по време на пресконференцията му на 13 ноември 2016 г. след президентските избори. Тогава от НСО излязоха с позиция, в която обясниха, че гардовете не са оценили изказването на Беновска като заплаха и не е имало повод да ѝ попречат да зададе въпроса си и да метне ябълка по новоизбрания президент. В позиция на НСО тогава беше посочено: "В конкретния случай всяко друго действие от страна на охранителния екип на НСО, би представлявало белег на ниско ниво на професионализъм и обществено укорим опит за преиграване."

В сряда НСО показаха, че са подготвени за поредната "проява" на репортерката, за извеждането от залата на която бяха необходими трима души. По-късно стана ясно, че службата е била подготвена за провокацията, след като личната чанта на Беновска минала през скенера на входа на президентството. Тогава станало ясно, че тя носи със себе си няколко ябълки.

Видео на Канал 3 от инцидента:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

6

aviatora

19.01 2017 в 00:57

Плевньо , продажен соросоиден боклук!

26179

5

ELPIDA

19.01 2017 в 00:07

На тази брутална и арогантна жена / да не казвам вещица/ явно й липсва фантазия да смени повтарящата се символика с ябълката.
С предизивикателното си поведение неминуемо някой ден ще отнесе голем пердах.

14469

3

случайно прочетох

18.01 2017 в 16:23

Простащината сред журналистите и медиите започва да придобива застрашителни размери.
Веднъж ябълка, втори път ябълка, като толкова я влече зарзавата да си търси работа в плод и зеленчук или в градина.
А е и грехота да се хвърля храна.
Срамота!

42249

1

Denis Rizanov

18.01 2017 в 14:03

Много слабо.
Пак казвам, ако го беше уцелила в третото око щяхме да влезем в световния видеообмен. Сигурно и Тръмп щеше да отложи инаугурацията...
Поне да се бе съблякла гола, по протестърски.