Георги Кадиев получи регистрация, ще е кандидат за депутат в 23 МИР-София

OFFNews 28 февруари 2017 в 08:00 4663 0

Георги Кадиев получи официалното решение за регистрация като кандидат за мажоритарен депутат от Районната избирателна комисия. Той ще е кандидат в 23 многомандатен избирателен район (МИР).

"Искам да благодаря първо на всички, които ми помогнаха в епопеята с регистрацията. После на онези, които ми дадоха подписа си в студа, когато и химикалките замръзваха. И на онези, които отминаваха с думите "не вярвам на политици" или дори "мръсен комунист". И от вас научих нещо. И на онези, които отказаха да си дадат ЕГН от страх (ама защо хвърляте хилядарките през балкона на телефонните измамници?). И на всички, които казаха добра дума.

Продължаваме да творим неща, които никой преди нас не е правил", коментира Кадиев.

Удостоверението е от 13 февруари, то бе публикувано от Кадиев вчера. 

Георги Кадиев е част от мрежата мажоритарни кандидати в София, Благоевград, Варна, Плевен, Ловеч, Смолян.

Кадиев беше зам.-министър на финансите (2005-2007), депутат, общински съветник в Столичния общински съвет. Завършил е немската гимназия в Бургас, а висшето му образование е от Московския държавен институт по международни отношения, където завършва магистърска степен по международни отношения. Има специализации във Виетнам, Лаос и Камбоджа. Освен дипломата от Москва, има още две - от Leicester University, Великобритания и от  Kennedy School of Government, Харвард.

Говори английски, немски, руски, полски и виетнамски. Женен е, баща на три деца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови