Николина Ангелкова, ГЕРБ: За нас доверието на хората е изключително важно

OFFNews 24 март 2017 в 19:51 2185 0

За нас доверието на хората и изключително важно. Всичко, което направи ГЕРБ през последните години е благодарение на хората, за да продължим да градим, гласувайте с номер 11 на 26 март. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жители на Ботевград.

"Нашата кампания в открита и насочена към хората. Ще продължим да изграждаме инфраструктура, ще продължим да изграждаме, водопровод и канализация във всяко едно населено място, за да привличаме инвестиции и да се разкриват нови работни места", заяви Ангелкова.

По думите й друг важен приоритет в програмата на ГЕРБ е образованието.

„Залагаме в инвестиции на учителите, както и да се борим с неграмотността сред учениците. За да имаме образована нация е важно нашите деца да имат достъп до образование и ние ще работим в тази посока“, каза тя.

По отношение на пенсиите министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов посочи, че ГЕРБ ще работи за плавно и прогресивно увлечение на всички пенсии.

„Ние няма да делим пенсионерите. Затова със сигурност нашата партия няма да допусне да се увеличават само една група пенсии“, посочи Николина Ангелкова.

Според нея намаляването на административната тежест за гражданите също е приоритет на ГЕРБ.

Избори 2017 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови