Нинова: Борисов иска да му целуват ръка като в мафията

OFFNews 15 март 2017 в 13:24 3017 5

Какво да променяш на едно гнило отвътре управление, то трябва генерално да се смени. Бойко Борисов доведе България до катастрофа. 27 млрд. лв. дълг и се готви да взима още заеми. Това е единственият премиер в историята ни, при който са се самозапалвали българи от отчаяние. 

Това заяви на среща с жители на Нови хан лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя коментира, че Борисов е политикът, при който, ако си свободен човек и имаш мнение, различно от неговото, си притискан, гонен и уволняван.

"Това е единственият лидер, който изисква от подчинените си да му целуват ръка като в мафиотска групировка. В името на властта ГЕРБ ни отне и националното достойнство, като се съюзи с партия ДОСТ - проводник на турски интереси в България. Два пъти народът му дава властта, но и два пъти му в взема предсрочно, защото разбира, че ни води към катастрофа. Българи, не се лъжете да му я давате трети път. Изберете честта, достойнството и смелостта пред послушанието и паралелната държава, на която ГЕРБ е най-яркото лице.", изтъкна Корнелия Нинова. Тя допълни, че точно затова и сателитите на ГЕРБ в един глас се обявяват срещу БСП.

"Всички обвиняеми от прокуратурата от последната година са в листите им и се показват като морални ментори на народа. Делян Добрев - обвиняем за Белене, заплашва Елена Йончева с компромати; Георги Харизанов - осъден за изнудване, един от хората, съсипали Напоителни системи; Петър Москов - обвиняем за нерегламентиран внос на турски ваксини; Николай Ненчев - няколко пъти обвиняем за далавери в армията. На прав път сме щом тези хора са лицата на нашите опоненти. Ето я паралелната държава, която се уплаши, че БСП ще ги спре. И ние наистина ще го направим", каза в заключение Корнелия Нинова.

Иван Ченчев: Силни сме, когато сме заедно

„Силни сме, когато сме заедно“, заяви водачът на листата на „БСП за България“ в София област Иван Ченчев пред събралите се. Според него от това, което вижда в София област разбира, че БСП е най-силната в България. „Влязохме със самочувствие в кампанията. „Каквото и да говорят, БСП победи на президентските избори. Партията имаше смелостта първа да излъчи кандидат за президент и първа да излъчи водачите на листите си. Всички други са няколко крачки след нас. БСП има самочусвтвието, волята и уменията да промени и да смени порочния модел на управление“, каза също той.

Крум Савов: Искам децата ми да останат в България

"Обичам България. Върнах се тук, създадох семейство. Искам момчето ми да стане новият Григор Димитров, а момичето ми ново златно момиче от ансамбъла по Художествена гимнастика. Имам нужда моите деца да останат в тази държава. Покрай тях осъзнах, че най-важното ми е държавата, родината , България." Така емоционално обясни спортният журналист Крум Савов мотивацията си да се включи в кампанията на водача на "БСП за България" в София- област Иван Ченчев. Той каза пред хората, че е преди всичко българин и иска промяна. Затова ще потърси подкрепата и на своите приятели. "Важното е да привлечем и хора, симпатизиращи на наши опоненти, за да променим държавата“, каза още Савов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12094

3

дони

15.03 2017 в 13:54

Да, наистина готвите съществена промяна, след като поздравявате хора, увити с чужд флаг... Трябва да си луд, за да гласуваш за тази партия, или трябва да си "солидно мотивиран"... Няма друг начин!