Станислав Владимиров: БСП предлага промяна и бъдеще за България

OFFNews 18 март 2017 в 11:01 3127 0

„Искаме да живеем по-добре, искаме промяна, време е за промяна, направете я заради всички нас“. Това призоваха жителите на село Мещица кандидатите за народни представители от листата на „БСП за БЪЛГАРИЯ“ в Перник.

Те припомниха, че в краткия мандат на Станислав Владимиров, като народен представител, той е направил много за селото- да има вода, например, но след това други са се окичили с резултатите от неговата работа. "Нашата памет не е къса и помним, че тeзи неща се случиха, благодарение на вас", казаха жители на селото. На срещата присъстваха още кандидатите за народни представители инж. Любомир Бонев, Евелина Венкова, Венета Петрова, Петър Янков.

„Ние ще направим икономическата ни система по-социална, защото това е един от основните фактори на демографията. Ако икономиката не е социална, младите специалисти ще продължават да завършват своето образование в България, а след това ще заминават да работят и живеят в чужбина и там ще създават своите семейства“, каза водачът на листата Станислав Владимиров. Той заяви, че грижата за младите семейства- да имат добра и сигурна работа, жилище и да могат да отглеждат децата си тук, в България, трябва да е в основата на социалната политика. Той добави, че държава, в която младите хора не искат да имат деца, защото нямат средства, за да ги отгледат, няма бъдеще. „БСП предлага промяна и бъдеще за България и българите и това не са гръмки и неизпълними обещания, а реални ангажименти, които да изпълним в следващия мандат, защото в нашата програма всичко е разписано ясно и точно“, обясни той пред събралите се . 

Владимиров каза още, че образованието се превръща в търговия, а образователната ни система е сбъркана из основи.“Дори и най-малките ученици вече осъзнават, че могат да правят каквото си искат в училище и то безнаказано, защото носят приход на своето училище, а чрез тези пари се формира заплатата на учителя и бюджета на образователната институция“, добави водачът на листата. Той обясни, че и здравеопазването също отдавна е превърнато в търговия, защото болниците вече са търговски дружества, а пациентите се чувстват като банкомати, от тях се вземат пари, а те не получават качествена здравна услуга. „Болниците трябва да имат социална функция, а не търговска и лекарите не трябва да бъдат принуждавани да бъдат търговци.Това трябва да се промени със съгласието и волята на всички партии, след като спечелим изборите на 26-и март“, категоричен бе Станислав Владимиров. 

ИЗБОРИ 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови