Трайчо Трайков: Агенти на ДС и антиевропейци потриват ръце за властта

OFFNews 01 март 2017 в 08:28 4623 12

„Нова република" държи на традиционния български патриотизъм и на България като достоен член на семейството на образованите европейски народи", каза политическият говорител Трайчо Трайков при представянето на листата на дясното обединение в Ямбол снощи.

"Ямбол ми даде силна подкрепа в кандидатпрезидентската кампания и няма никаква причина това да не се повтори, стига хората да разберат, че „Нова република" - това сме ние!,"каза още Трайчо Трайков. Той даде подкрепата си за кандидатите на „Нова република" в Ямбол с думите:

"Водачите на ямболската листа Димитър Сяров и Николай Чистов са млади хора, доказани демократи. Вашият съгражданин Николай Чистов е образец на предприемач, който не се страхува да заяви политическата си позиция – в името на осигуряването на прозрачни условия за развитие на бизнеса. И той вижда в „Нова република", от която е част, гарант за това".
Трайчо Трайков обясни, че в „Нова република" са истинските мажоритарни кандидати, които са се доказали с политическите си биографии за какво се борят и че имат силите да го отстоят - „в мое лице, в лицето на Мартин Димитров, Радан Кънев и ДСБ, Петър Славов, Дани Каназирева и всички останали кандидати".

"В момента деца на червената номенклатура, агенти на ДС и антиевропейци потриват ръце за властта. ГЕРБ може и да управлява като тях, но поне спираше БСП. Вече и това не може. За да не допускаме БСП да се връща на власт през няколко години, време е да тръгнем по пътя на новата българска десница Нова Република", призова Трайков.

Политическият говорител на Нова Република обясни, че дясното обединение е единствената дясна алтернатива на БСП.
"Програмата на Нова Република съдържа конкретни мерки, които гарантират икономическо благоденствие, за спокойно бъдеще на децата ни", обяви десният политик.

Водач на листите на Нова Република в Ямбол и Сливен е Димитър Сяров. Според него Нова Република стъпва на четири стълба - постигнатият мажоритарен обединителен и убедитилен резултат на кандидата за президент Трайчо Трайков, вторият стълб на Нова Република е последователното силно опозиционно поведение на депутатите на ДСБ и Гражданския съвет в последното Народно събрание. Третият стълб е твърдата, ясна категорична и непоколебима ориентация на хората от Нова Република по европейския и евроатланти избор на страната, а последният стълб е, че кандидатите на Нова Република продължават усилията на сините политици за модернизиране и демократизиране на България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

11

Denis Rizanov

01.03 2017 в 12:49

За мен е още по-интересно да чуя доводите на Нойзи да се включи именно в тази... формация, най-общо казано, щото байгъз претендира, че това е "надпартийна" еди какво си там. Ей това ми се ще да чуя от него.
Ще го чакаме да се престраши да напише есе на тема "Защо избрах да свържа живота си с Нова Република"...
В очакване сме, знаейки Първия закон за изкривяване на пространството: "Краставите магарета и през девет планини се надушват".
)))))

77927

9

El Commandante

01.03 2017 в 11:59

Изобщо, аз питам КЪДЕ е Нойзи във формулирането на посланията на Нова Република, той поне бидейки човек умен и начетен би трябвало да осъзнава че с послания тип "Гласувайте за нас, да не дойдат тези които са против ЕС и НАТО" нема да се стигне доникъде, щото реакцията на 80% от хората в България е: Ебем ти ЕС и НАТО аз...

77927

8

El Commandante

01.03 2017 в 11:44

Мартин Димитров и Петър Славов....тук ми се губи нещо...къде е третия глупак?

Дани Каназирева-бивш председател на груупата общински съветници на ГЕРБ в Пловдив.

Радан. Кънев изобщо без коментар.

ТОВА ли са ти новите лица бе Трайо?

Че те същите като старите....

63994

7

Red or Dead

01.03 2017 в 11:03

Точно пък таратайчУ.....ЛОБИСТЪТ на....'evn'.......
Апропо, кво става с ОНЗИ хонорар..:)))))))
таратайчоооо....мятай се на жлътата триколка.....обери по пътя всите "демократи"......и вървете на майната си....
Апропо, вие вече сте там......само дето още не сте го осъзнали.....скоро и туй ще стане....за вас .....по по-трудния начин.....

42249

3

Denis Rizanov

01.03 2017 в 09:37

За неуспялото президентче с жълтата триколка трябва да не забравяте тези четири неща:
1. Като министър е подписал 9 споразумения за ЕАЦ Белене и са РАЗПЛАТЕНИ над 530млн евро за АЕЦ Белене! Така задължениеята от малко над 62млн евро скачат до над 600млн.
2. Наритан заради несправяне като министър.
3. Прибра 70 хил евро хонорар да се яви като вещо лице на страната ни в спора с Росатом, който впоследствие и загубихме. 70 хиляди еврака да измънка страничка и половина за 10 минутки в съда!
4. В тежък конфликт на интереси ПРОДАДЕ проекта Горна Арда на EVN.