Актьорската тайна за добра игра в "Star Wars": Без ходене до тоалетна

OFFNews 30 август 2016 в 18:02 9216 3

Риз Ахмед.

Кой би помислил, че актьорите от новия филм за "Междузвездни войни" - "Rogue one", ще приемат съвети от Джоуи Трибиани за добра актьорска игра? Възможността за това не е малка, но пък може режисьорът на филма и сам да се е досетил, кой знае.

Става дума за един от похватите, които артистите са възприели, за да изглеждат напрегнати по време на снимките - да не ходят до тоалетната. 

Разкритието дойде от актьора Риз Ахмед, който призна в шоуто на Стивън Колбърт, че Гарет Едуардс не е давал на артистите да ходят до тоалетната по време на снимки.

"Rogue one" е различен от останалите творби по "Междузвездни войни", той наистина те потапя в атмосферата си, която е изключително земна. Когато идваше ред на напрегнатите сцени, ние ги снимахме отново и отново, и отново, без да спираме. Цялата лента има много нажежена енергия, от една страна, това се дължи на този непрекъснат процес на работа, от друга, не ни даваха да ходим до тоалетната. Изобщо", каза той.

"Rogue one: История от Междузвездни войни" трябва да излезе по кината на 16 декември 2016 г. Той разказва историята на група бунтовници срещу империята, които се опитват да откраднат плановете за Звездата на смъртта. Според източници краят на филма ще е точно 10 минути преди началото на "Нова надежда".


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови