Барабанистът на "Blur" Дейв Раунтрий пристига в България на 17 март

Offnews 16 март 2017 в 12:19 2442 0

Барабанистът на "Blur" Дейв Раунтрий пристига в България по покана на клуб "Терминал 1" на 17 март.

Дейв Раунтрий ще покаже, че освен невероятен барабанист е и страхотен DJ в клуба от 22:00 ч.

Във вечерта на 17-и март, в която милиони по цял свят отбелязват националния ирландски празник, превърнал се в световен повод за всеобщо веселие, публиката в София ще има удоволствието да се наслади на уменията на Дейв зад грамофоните.

Музиката на британеца е вдъхновена от незабравимите парчета на "Blur", в магнетичен микс от електронен саунд и брит поп инструментали.

Малцина знаят, че през 2009 г. Дейв се дипломира като адвокат във Ватерлоо, а три години по-късно получаваи професионална квалификация. Дейв също е активист на Лейбъристката партия, като се изправи катокандидат през 2007, 2008 и 2010 г.

Интересите му далеч не се изчерпват дотук. През последните години 52-годишният британец композира и филмова музика, като има видно участие във филмите WhiteIsland 2016 и MoFarah: NoEasyMile.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 7 лв. на предварителна продажба. Толкова ще бъде входът и на самата дата и място.

Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews