Fah! rtm beer 2016: бира, музика и готини хора

Вход свободен!

OFFNews 25 август 2016 в 12:37 5518 0

Фестивалът на независимите артисти и производители на крафт бири Fah! rtm+beer ще се проведе за четвърти път на 11 и 12 септември 2016г. в София. Събитието, което миналата година събра над 3000 почитатели на бирата и музиката, отново ще е под открито небе – в Маймунарника в Борисовата градина.

Стотици избрани крафт бири от няколко континента ще могат да опитат посетителите. Заедно с най-добрите от тях в България ще пристигнат създателите им,за да разкажат историята зад вкуса на всеки, който се интересува.

Музикалната програма ще конкурира бирената селекция с международен списък с музиканти, диджеи и групи от Великобритания, Австрия, Сърбия и България. Стиловете ще се разпрострат от соул, фънк, и джаз, до хип-хоп, диско, хаус, буги и др.

Ah! обещават заедно с качествената бира да опитаме и международна кухня, приготвена с качествени продукти и много страст.

Мистериозната концепция на rtm+beer налага няколко приятни изненади да бъдат разкрити в последния момент, но това, което няма да се промени, е неповторимата атмосфера на един фестивал “от хората за хората“, с много свобода, добър вкус, качествена потребителска култура и лайфстайл.

Новото във Fah! rtm+beer е, че ще подгреем за фестивала със специалното pre-party под заглавие fAH! Night на 10 септември в бар Петък със специален лайв сет на британеца с мавритански корени Mo Kolours. Любимец на ценителите в родината си, той ще ни разтанцува със смесица от соул, дъб, хип-хоп и електроника, която накара самия Gilles Peterson да го покани за участие в сесия в култовата BBC поредица в Maida Vale.

Fah! Night ще подгрее за фестивала и с най-добрите резултати от дългогодишните експерименти с вкусове и класически рецепти на AH! Бирена работилница.

Входът за Fah! Night и Fah! rtm+beer 2016 ще е свободен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови