Гледайте безплатно всичко на София Филм Фест със златен билет

OFFNews 10 март 2017 в 14:39 4634 0

5 златни билета отново очакват своите бъдещи притежатели, а София Филм Фест ще осигури неограничен достъп до всички прожекции и партита за всеки от петимата късметлии и техни приятели.

Билетите се намират скрити в кеновете на СФФ в търговската мрежа. В него може да откриете също и ваучери за отстъпка, осигурени от партньорите на феста "Таxi Me", за да пътувате приятно и да стигнете навреме.

"София Мюзик Ентърпрайсис" пък предоставят 5 билета за концерта Горан Брегович & Биело Дугме на 7 април 2017 г., 20:00 ч. в зала "Арена Армеец" и още 5 билета за представлението "Varekai" на гениалните CIRQUE DU SOLEIL в края на месец май.

Изненадите не свършват, защото още 20 късметлии могат да попаднат на билети за концерта на автентичната дива от Buena Vista Social Club – Омара Портуондо, който предстои на 28 април в Зала 1 на НДК.

В съдържанието на билета за кино ще откриете универсален билет, който ви дава еднократен достъп за избрана от вас кинопрожекция от програмата на 21 Международен София Филм Фест. Резервирате място за прожекция чрез онлайн системата на siff.bg.

Билетът е навсякъде, където пазарувате – в книжарници, барове и още над 300 обекта. "Лидл България" пък предлага специалната оферта 4Pack, която осигурява 4 билета на цената на 3. 4Pack ще намерите във филиалите на Lidl в София, Пловдив, Варна и Бургас. Продажбите са в периода от 6 до 31 март, или до изчерпване на количествата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови