Иван Шопов и smallman с втори концерт по Коледа

ОFFNews 15 ноември 2016 в 17:54 4415 0

Inner Oceans.

Концертът на smallman с Иван Шопов и Avigeya на 17 ноември в "Terminal 1" беше напълно разпродаден повече от седмица преди шоуто. Поради огромния интерес музикантите избраха втора дата за концерт – 26 декември, отново в "Терминал 1".

На него също ще имате възможността да чуете на живо новото EP - съвместен музикален проект на smallman с най-популярния и активен български диджей и продуцент днес, Иван Шопов (Cooh, Бalkansky, The Third Man).

Само след 2 дни те ще представят песните, които написаха заедно за няколко седмици в село Манастир в Родопите. Впоследствие те бяха записани в Лондон в "Kore Studios", под ръководството на продуцента Джордж Апсиън. Името на албума е “Inner Oceans”, а красивият дизайн на обложката и опаковката на диска, са дело на Цветан Хаджийски (вокали, гайда, кавал в smallman) и Иван Шопов. По време на концерта изданието ще се предлага на специалния щанд в клуба заедно с тениски и други колекционерски артикули на групата.

След концерта в София проектът ще бъде представен премиерно и на европейски мини тур с две дати в Румъния (Букурещ на 18 ноември и Клуж Напока на 20 ноември), Берлин на 24 ноември и родния Пловдив на 2 декември.

Цените на билетите остават същите като за концерта на 17 ноември – 15 лева на предварителна продажба и 18 в деня на събитието. Може да ги намерите в мрежата на "Eventim" и на място от "Office 1 Superstore", OMV, "Orange Center", "Usit Colours", Билетен център-НДК, "Строежа", Български пощи, "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", "Duende Travel София", книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови