Кание Уест влезе в болница

OFFNews 22 ноември 2016 в 10:17 13241 1

Кание Уест влезе в болница

Рапърът Кание Уест е приет в болница поради преумора. Диагнозата му е поставена след като той напусна сцената по средата на концерт и отмени останалите дати от турнето си, съобщи БНТ.

В събота, 30 минути след началото на концерта си в Сакраменто, Кание Уест хвърли микрофона си и напусна сцената, след неочаквана тирада по адрес на Бионсе, Джей Зи и американските медии.

Рапърът обвини певицата, че не се явява на наградни церемонии, освен ако не е гарантирано, че ще спечели, помоли Джей Зи да не му праща наемни убийци и отправи критика към основателя на "Фейсбук", Марк Зукърбърг, че не е услужил на Уест с 53 милиона долара, за да покрие дълговете си.

Няколко часа по-късно, организаторите на турнето обявиха, че следващите 21 концерта са отменени. Сумата за закупените билети ще бъде възстановена на феновете.

Вчера следобед, полицията на Лос Анджелис получава сигнал за нарушаване на обществения ред, идващ от резиденцията на Кание.

По-късно, на мястото се повикана линейка. Близки на Уест споделят, че причината за хоспитализацията на рапъра е изтощение, поради тежкия му график през последните три месеца.

По-рано тази година, Уест откри своя собствена модна колекция.

Преди седмица, той беше освиркан от публиката след като заяви, че трябва да прекъсне концерта си заради спешни семейни проблеми.

През октомври, съпругата на рапъра стана жертва на въоръжен грабеж в Париж.

Ким Кардашиан беше заплашена с пистолет, а бижута на стойност милиони долари бяха откраднати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови