Last Hope ще подгряват концерта на Dog Eat Dog в София

OFFNews 15 март 2017 в 12:35 3004 0

Last Hope ще подкрепят концерта на приятелите си Dog eat dog, който ще се състои на 9 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5.

Дългоочакваното завръщане на култовите Dog eat dog у нас е много приятна изненада за родните им фенове и меломани. Присъединяването на Last Hope, една от най-обичаните и уважавани родни банди прави това събитие задължително не само за феновете на двете групи, но и за всички почитателите на събития от типа „one of a kind”.

Last Hope са създадени през 1995 година и от тогава до сега са един от основните вдъхновители не само на родната, но и на регионалната ъндърграунд сцена.

Дискографията им се състои от демо, концертно dvd и седем албума, които са задължителна част от домашната фонотека на всеки техен фен. Музиката им е интензивна смес от мощна сурова енергия с твърдо завладяващо звучене и безкомпромисни вокали.

Признание за това, което групата създава са турнетата и поделянето на една сцена с групи като Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy’s Law, Ignite, Backfire!, Anthrax, Stampin’ Ground, Integrity, D.R.I., Most Precious Blood, Caliban, Walls Of Jericho, Knuckledust, Merauder, Sworn Enemy, Shattered Realm, Overkill, Exodus, Terror, Hatebreed, Suicidal Tendencies и много други.

Билети за шоуто се продават онлайн в Eventim в мрежата им в цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови