Новият албум на Wax Tailor - среща с бийтове от ново ниво

OFFNews 10 март 2017 в 13:49 2764 0

На 16 март "Sofia Live Club" ще посрещне Wax Tailor и неговата група, които ще представят на живо парчетата от новия пети албум на артиста - „By Any Beats Necessary“.

Aлбумът отразява намерението на артиста да създаде музика, в която се срещат всякакви музикални стилове и похвати. Без да изневерява на бийтовете, които стоят в основата на творчеството му, „By Any Beats Necessary“ е комбинация от blues, psychedelic rock, soul, funk и hip-hop.

Oсвен разнообразни стилове в албума откриваме и многолики колаборации като парчето „Back on Wax” с участието на R.A. The Rugged Man, който си партнира с A-F-R-O & Token; Ghostface Killah от Wu Tang Clan, който чуваме в „Worldwide”; Trick, който се появява в един интимен, и доста личен, дует с Charlotte Savary и песента „Bleed away”. Kръстникът на ретро соул сцената Lee Fields пък ни покорява с парчето „Тhe road is ruff”, чийто видеоклип беше официално представен преди броени дни. Екранизация намира и още едно парче от албума „ For the worst” със забележителния глас на новоизгряващата звезда Idil.

Всичко това ще чуем на живо на 16 март в компанията на Wax Tailor и неговата група, съставената от барабанист, двама челисти, китарист, флейтист, двама певци и две емсита.

Билети за концерта на Wax Tailor могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. в мрежата на Eventim.bg и OMV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови