Преиздават детската книжка на премиера Герджиков

OFFNews 06 февруари 2017 в 15:06 4790 1

Детската книжка на служебния премиер проф. Огнян Герджиков "История с Мечо, с патоци и с Лиса - история, дето съвсем ще ви слиса" излиза отново в издание на "Сиела".

Книжката е в списъка с нови заглавия на издателството за февруари и ще бъде на пазара до няколко дни, казаха от издателството за OFFNews. Илюстрациите в цветното издание с твърди корици са на художника Румен Статков.

Забавната детска приказка в стихове ще ви накара да повярвате в доброто, а приключенията на Мечо, Лиса, Овньо-витороги и мама Мецана ще ви разсмеят от сърце, пишат в анонса си от "Сиела".

Сред другите нови заглавия на издателството, които излизат този месец, са "Гневът и гордостта" на Ориана Фалачи. Италианската журналистка, починала през септември 2006 г., пише книгата дни след атентатите в САЩ на 11 септември.

Забранената по време на социализма сага "Мъртвите сибирски полета" на Виктор фон Фалк също излиза в ново издание 25 години след първото й издание на български.

"Искам да бъда свободен. Разкази за Левски", написани от Димитър Дишев след близо 40 години изследвания, от днес е на пазара.

"Когато бях армейски генерал" от Михаил Вешим също ще се появи през февруари с логото на "Сиела", както и "Вещерът. Меч на съдбата" от Анджей Сапковски, "Утринна звезда" от Пиърс Браун, "Перлата, която се освободи от черупката си" от Надя Хашими, „Фурия“ В Атлантическия океан. Дневник на две прекосявания на ветрила" от Румен Котов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

1

SC

06.02 2017 в 23:40

Слисах се още от самото заглавие. Като гледам как е пльоснато, ми се струва, че някой тепърва се учи на тази работа.
Хм, книжката на Вешим ще я потърся. „Когато бях морски капитан“ е много забавна. Сигурен съм, че и тази ще е такава.