Smallman и Иван Шопов с нов клип от Руши Видинлиев

Музикантите ще зарадват феновете си с концерт на 13 април в клуб "Терминал 1".

ОFFNews 16 март 2017 в 12:00 3746 0

За първи път в 16-годишната си история, родната етно/ембиънт алтърнатив рок група Smallman заснема официален видео клип към своя песен. Избраната композиция е Fenix от издаденото в края на миналата година EP „Inner Oceans", създадено съвместно с електронния артист и продуцент Иван Шопов, когото познаваме и под псевдонимите Бalkansky, Cooh или Drum Kid.

Видеото е естественото продължение на много успешнияТе проект между артистите. Мини албума стана любим за много българи, а двата им съвместни концерта бяха напълно разпродадени. 

Продукцията ще бъде заснета пък от един от най-любимите български изпълнители, който също така е автор, актьор и режисьор - Рушен Видинлиев.

Снимките стартират след броени дни в няколко локации. В завършен вид клипът ще бъде представен официално на 13 април в съвместен концерт на Smallman и Иван Шопов в клуб Терминал 1.

Лайвът ще бъде повод музикантите да представят премиерно и чисто нова песен.

Създаването на новия клип бележи нов творчески подход в работата на Smallman. Във вечерта на 13 април не само ще видим за първи път видео продукция на най-високо равнище. Присъстващите ще добият усещане за едно почти театрално шоу с изцяло нова сценична и светлинна режисура, зад която от началото на 2017 г. стои новият екип от сценични професионалисти на групата.

И това не е всичко – целият концерт на 13 април ще бъде заснет с няколко камери като се очаква материалът да бъде издаден впоследствие на концертно DVD.

Билети за събитието вече могат да се закупят в мрежата на Eventim онлайн тук и партньорските обекти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови