ТДК представят първия си албум на 23.02 в Терминал 1

Оffnews 20 февруари 2017 в 18:46 3919 0

Пловдивската анти-рок група „ТДК“ ще представи своя първи албум в четири български града. В кулминация на своето 4 годишно съществуване – ТДК са устремени да представят своите творения по запомнящ се начин, като промоционалния за албума концерт в Терминал 1 ще бъде със съдействието на софийската фолккор чета „Khanъ“.

Албумът се състои от 9 композиции поднесени в нетипичен за албумните среди формат, като заедно с музиката в албума ще има придружаваща книжка/карта, която да служи за пътеводител на слушателя.

Концертът в "Терминал 1" е на 23.02.2017 г. с начален час 21:00.

Билетите на предварителна продажба в мрежата на Eventim.bg са на цена от 10 лв., като на място те ще струват 12 лв. Броят им е ограничен до 450 и се препоръчва предварителното им закупуване.

ТДК са пловдивска формация, която сама нарича стила си „анти рок“, Създадена през 2012г. Групата залага твърдо на определена стилистика и изключително характерно звучене и дискурс. Текстовете са само на български език, а музиката може да се отличи с всичко от обикновен ню-метъл/алтърнатив до пост-рок/пънк.

След като набират популярност в Пловдив покрай собствената си инициатива „Последните Първи“,група ТДК стъпва стабилно и на софийска почва под промоутърството на организацията Wrong Fest.

Повече информация относно албума и бъдещи събития можете да откриете на тяхната фейсбук страница, както и на уебсайтът им.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови