Танци до зори на суинг парти след концерта на Postmodern Jukebox

OFFNews 24 март 2017 в 16:45 5480 0

Ексцентричната винтидж компания Postmodern Jukebox подготвя бляскаво музикално шоу за стотиците си фенове в България.

Концертът им ще бъде на 28 март в Зала 1 на НДK, където ще чуем най-актуалните музикални хитове като Shake It Off на Taylor Swift, Love Yourself на Justin Bieber или We Can’t Stop на Miley Cyrus в ретро аранжимент.

Билетите за шоуто вече са на свършване и в последните дни организаторите пуснаха места на втори балкон в залата.

След шоуто почитателите на суинга и винтидж естетиката ще могат да продължат емоциите и настроението в залата на най-голямата суинг школа у нас – Lindy Hop само на метри от Зала 1 на НДК.

PostModern Swing Party ще посрещне на дансинга всички, които обичат винтидж танците. Музикалната селекция на основателите на Lindy Hop Дамян Найденов и Явор Кънчев ще се състои изцяло от съвременни суинг изпълнители и групи. Разбира се, ще видим и впечатляващи демонстрации на едни от най-добрите танцьори и инструктори по джайв, буги и чарлстон у нас.

Дрескодът не е задължителен, но е препоръчителен, защото в света на суинга и Postmodern Jukebox момчетата са с тиранти, карета и костюми, a дамите греят с шикозни ретро тоалети, прически и грим.

Всички, които представят билетите си от концерта на PMJ ще могат да влязат на афтър партито, организирано от Lindy Hop срещу цена от 4 лева, а за останалите входът ще е 6 лева.

За повече информация посетете страницата на събитието във Фейсбук

Билети за концерта на Postmoden Jukebox се продават в мрежата на Eventim.bg на цени от 50 до 160 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови