Тарантино разкри, че може да снима още филми след десетия си

ОFFNews 13 юли 2016 в 18:10 4521 0

Снимка Independent

Куентин Тарантино по време на снимките на "Гадни копилета".

От известно време насам е ясно, че Куентин Тарантино смята да заснеме 10 филма и да приключи кариерата си като режисьор, като за това му остават още две ленти, пише "Индепендънт".

"Харесва ми да оставя феновете с желание за още. Според мен режисурата е работа за млади хора. Освен това бих искал да има постоянна връзка от първия до десетия ми филм. Не искам да засегна когото и да било, мислещ другояче, просто искам да се откажа, докато съм на върха", заяви той през 2014 г.

Въпреки че още тогава призна, че нищо не е абсолютно задължително, досега Тарантино не бе отварял вратичка за още продукции.

Тези дни пред сп. "Варайъти" обаче той направи точно това: "Ако на 75 г. не съм завършил всичките си 10 филма, пак ще мога да го направя, защото те ще са едно цяло", обяснява той, като допълва, че след това може да заснеме още една творба, различна от останалите.

"Но онзи, който той засне като шибан дъртак, ще съществува напълно самостоятелно в старческия дом, никога няма да стои на едно място с другите 10. Така че няма да ги замърси", представи гледната си точка и тази на феновете той.

Тарантино явно гледа на правеното на филми като на продължително действие, което обединява всичките му продукции, а не ги прави на парче. Сякаш с края на десетия си филм той ще приключи своята кариера и след това ще започне нещо тотално различно.

Колкото до деветата му творба, за нея все още не се знаят подробности освен че има идея действието да се развива през 30-те години на миналия век в Австралия около група избягали затворници, тип Бони и Клайд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови