Жрецът на Многоликия бог идва в София

ОFFNews 15 март 2017 в 17:20 8401 0

След 11 години история, изпълнена с аниме, манга и японска култура, фестивалът Aniventure обединява сили с добре познато на всеки фен на комикс културата по света събитие - Comic Con.

Фестивалът Aniventure Comic Con ще се състои между 9 и 10 септември в Интер Експо Център.

В името на възможно най-доброто забавление в България ще дойдат най-известните Cosplay гости в историята на Aniventure, както и вече традиционните Cosplay и арт конкурси, зони за аниме и манга, k-pop, настолни игри, лекции и панели с чуждестранни гости и много нови за събитието атракции.

За първи път в България ще видим полската звезда – Калипсен Косплей, печелила куп отличия от международни състезания.

Comic Con зоната пък ще ни срещне с актьори от любими сериали.

Първото потвърдено име е това на Том Влашиха, изиграл една от ключовите роли в сериала "Игра на тронове" - тази на главния жрец на Многоликия бог, който помага 

Влашиха ще открие квалификацията за EuroCosplay 2017 на 10 септември, а ден по-рано ще бъде на разположение за снимки и автографи в специалната Meet & Greet зона.

Достъпът до нея е ограничен само за притежатели на Meet & Greet билети.

Цели 2500 квадратни метра ще бъдат отделени за най-голямата гейминг зона, правена у нас. Тя ще приеме едни от най-добрите геймъри от Източна Европа на голямата си сцена, а допълнителни турнири с големи награди ще бъдат организирани и за всички желаещи да премерят сили в турнири по игри като CS:GO, League of Legends, FIFA и много други.

По традиция ще видим и едни от най-добрите графити артисти от цял свят с много мастъркласове и workshop зони за по-малките.

Ограничено количество промо билети за целия фестивал на цена от 25 лева тръгват в продажба на 20.03.2017 от 10:30 в OMV, The Mall, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg.

Всеки билет, закупен на предварителна продажба, дава шанс на притежателя му да участва в томбола за големи награди, включително и чисто нов гейм лаптоп OMEN by HP.

Деца до 7 години влизат безплатно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови