Кардашиян - кой кой е в риалити фамилията

Йоанна Димитрова 09 март 2017 в 12:14 14777 0

Снимка E!

Известна с това, че е известна - е може би най-точното определение за Ким Кардашиян.

Звездата печели огромни суми само с появата си на светско събитие или с поредната снимка в Инстаграм. С какво всъщност се занимава(т) Кардашиян и защо фамилията е световноизвестна?

Риалити шоуто „Keep Up With The Kardashian” направи едно семейство популярно в целия свят. Майката – Крис Кардашиян (по настоящем Дженър) и мъжът й – Брус Дженър, заедно с децата им Ким, Клои, Кортни, Роб, Кайли и Кендал снимат вече 10 години своя версия на „Биг Брадър“, но в семеен вариант. Причината да създадат това предаване е интересът на американците към голямата дъщеря Ким Кардашиян. През 2007-ма година в интернет се появява порно с нейно участие, което осигурява славата на клана Кардашиян-Дженър за поне десетилетие напред.

Родителите - много бракове, деца и смяна на пола

Мари Крис Дженър е родена в Сан Диего, САЩ, на 5 ноември 1955 година. На 8 юли 1978г. се омъжва за адвоката Робърт Кардашиян, който става известен като защитник на О'Джей Симпсън. Мама и татко Кардашиян имат общо четири деца – Ким, Кортни, Клои и Роб. Но приказката приключва през 1991 г., когато се развеждат. През април същата година, само месец след края на брака й с Робърт, Крис се омъжва за бившия лекоатлет и олимпийски шампион Брус Дженър. От него има две момичета – Кайли и Кендал, но през 2014 г. се развеждат. Самият Брус има деца от предишен брак - Бърт, Кейси, Брандън и Сам. 

За всеобща изненада, през април 2015 г. Брус сменя пола си и променя името си на Кейтлин. През август същата година обвиняват риалити звездата в непредумишлено убийство, тъй като е участвал в катастрофа, в която умира жена. През периода 2015-2016 година има собствено предаване - “I am Cait”, в което разказва какво е преминал, за да стане жена.

Децата Кардашиян - порно, амнезия и модни линии

1. Кортни е най-голямата от семейството. Родена е на 18 април 1979 г. Участва в различни модни и бижутерски линии, става рекламно лице на добавка за отслабване, но я съдят заради фалшив маркетинг. Кортни има 3 деца от приятеля си Скот Дисик- Мейсън, Пенелопое и Рейн. Малката Рейн става известна заради абсурдното си име (rain – дъжд).

2. Ким е най-известната сестра от семейството. Родена е на 21 октомври 1980 г. Става популярна след като в интернет изтича порно видео с нея. След съдебния иск, който Ким подава, печели 5 млн. долара обезщетение. През 2000 г. се омъжва за музикалния продуцент Деймън Томас, но се развежда с него 4 години по-късно.

Ким има модна марка и собствен парфюм, лице е на хранителни вериги, модни и бижутерски линии и се появява гола на корицата на кое ли не списание. Участва в няколко сериали и филми, има своя песен. Срещу нея има няколко иска и жалби за фалшив маркетинг и клевети. Докато тече процесът по развода й с Томас, Ким забременява от рапъра Кание Уест. На 3 юни 2013 г. ражда първото им дете Норт Уест (North West – Север Запад, буквален превод). Жени се за Кание на 24 Май 2014 г. На 5 декември 2015 г. ражда второ дете от рапъра – момченце на име Сейнт Уест (Saint West – Светият Запад, буквален превод). 

През 2015 Ким пуска така наречените "кимоджи". Думата идва от "емоджи" - емотикони в смарфоните. Кимоджи са специално създадени картинки с лика на Ким и представят част от живота й.

На 2 октомври 2016 г., по време на Парижката седмица на модата, крадци влизат в хотелския й апартамент, връзват я в банята и открадват бижута на стойност 10 млн. долара. По случая в интернет се появиха всякакви картинки, снимки и видеоклипове, които се подиграваха с риалити звездата.

3. Клои е най-малката сестра. Родена е на 27 юни 1984 г. Както другите от риалити шоуто и тя има модни линии и собствени парфюми. Доскоро беше по-известна като "дебелата Кардашиян", но отскоро Клои е пример за невероятно тяло, постигнато с много труд. 

През 2001 г. претърпява травма на мозъка и губи паметта си за няколко месеца. Има един провален брак с баскетболиста Ламар Одом.

4. Роб е най-малкият от рода Кардашиян. Роден е на 17 март 1987 г. Роб е известен основно заради сестрите си и с това, че от красив млад мъж се превърна в дебелак. През януари 2016 г. започва да излиза с модела Блек Чайна, на 5 април се сгодява за нея, а на 10 ноември 2016 г. се ражда и дъщеря им - Дрийм Кардашиян (Dream - мечта).  

Роб има колекция луксозни чорапи.

Децата Дженър 

1. Кендал е родена на 3 ноември 1995 г. Тя се насочва към кариерата си на модел още на 14 години. Оттогава насам има своя модна марка, парфюми, бижута. Лице е на много марки, част е от нововъзникналото модно движение „Social Media Modelling“ (известните момичета на социалните мрежи).

В края на 2015 г. Кендал стана част от "ангелите" на Victoria's Secret и официално стъпи на подиума на модата.

От началото на 2016 Кендъл се среща с певеца Хари Стайлс, бивш член на момчешката британска група One Direction.

2. Кайли е родена на 10 август 1997 г. Тя е най-малкото дете на Крис и Брус Дженър. Има модна линия със сестра си Кендал, а през 2015 г. създава своя козметична марка "Kylie Cosmetics", която жъне невероятен успех. Отделно създава линии лакове за нокти, колекции дрехи за различни марки и линия бижута. 

През последните 2 години малката Дженър нашумя и с голямото количество козметични подобрения, заради които почти не прилича на себе си.

Кайли е гадже с рапъра Тайга от 2014 г. насам. Връзката им е изключително следена заради честите им раздели, скандални подаръци, които си правят и поради факта, че най-вероятно са били заедно, докато е била непълнолетна.

Всеки един от риалити шоуто налага мода, стил и поведение в живота, има милиони последователи в социалните мрежи (Ким Кардашиян има почти 95 милиона последователи в Инстаграм), рекламно лице е на поне една марка и има поне една своя модна линия. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови