Related PR се присъединява към световната мрежа на Golin като афилиирана агенция в България

Чрез партньорството Golin ще затвърди присъствието си в региона на EMEA

OFFNews 16 март 2017 в 12:55 1805 0

15 март 2017 г., София – От 1 януари 2017 г. Related PR е афилииран партньор на международната агенция Golin в България. Чрез партньорството Golin ще разшири присъствието си на Балканите и ще продължи мисията си да бъде инициатор на промяна, посредством дръзки и ефективни кампании.

Golin е интегрирана агенция с основен фокус върху PR, дигиталния маркетинг и създаването на съдържание. Агенцията има 50 офиса в регионите на Америка, EMEA и Азия, a глобалнита й сила и влияние се поддържат допълнително от местната експертиза на 25 афилиирани партньори. Golin е основана през 1956 г. в Чикаго от
PR легендата Ал Голин. През 2014 г. компанията са ребрандира от GolinHarris на Golin и лансира слогана си “Go All In”, за да подчертае еволюцията на агенцията в отношенията с клиентите, партньорите и служителите си.

„С екипът на Related PR споделяме общи стремежи и цели по отношение на бизнес развитието си и връзките с клиенти“, коментира Мат Нийл, изпълнителен директор на Golin. „Амбицията ние е да бъдем водещата агенция на десетилетието и партньорството ни с Related PR ще ни помогне да вървим в тази посока“, допълва Нийл.

С над 10-годишен опит на българския пазар, екипът на Related PR разполага със задълбочена експертиза в редица сфери - от публични институции до бизнес асоциации, международни корпорации, местния малък и среден бизнес, и НПО.

През годините Related PR е консултирала компании от различни бизнес сектори и е реализирала успешни проекти в сферата на енергетиката, ИТ и телекомуникациите, здравеопазването, електронната търговия, бизнеса с напитки, мода и лайфстайл. За изминалата година агенцията е разработила и реализирала успешни кампании за Техем България, OLX и Shedd, Tuborg, Майкрософт България и други.

Related PR получава признание от местните PR организации БАПРА (Българска асоциация на ПР агенциите) и БДВО (Българско дружество за връзки с обществеността) с награди за изключителните резултати на кампаниите „Културен фестивал Нощ/Пловдив 2015“ и „Вълка от Уол Стрийт в София“. Последната беше финалист в категория „Балкани“ на престижните SABRE EMEA Awards за 2016 г.

От началото на 2017 г. Related PR е член на БАПРА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови