Лъвът в клетката на "Атака"

Юрий Йорданов 21 май 2014 в 18:14 7661 10

Юрий Йорданов
Юрий Йорданов

Случаят с откраднатият от Мицубиши Български символ и битката на "Атака" и лидера Сидеров да ни върнат всичко Българско е поредният пример за това кой е истински Българин и коя е Партията, която ще ни върне достойнството.

Гнусните инсинуации на пресата и други национални предатели са само оркестриран от Запада опит България да продължава да бъде в клопката на Запада!

Ако сме честни пред правдата - в "Атака" са прави, дори са искрено последователни в своята битка за ревизирането на историческите грешки, по примера на бащицата Путин. На Путин светът му прости един полуостров. Не му ли се пада на Сидеров един рекламен лъв или тигър?

На прогнилите колониалисти това им е съдбата. Класата на онеправданите трябва да накаже капиталистите. От Маркс, Енгелс и Ленин - до наши дни - експроприацията на награбеното не трябва да спира.

"Смешното" желание на "мекеретата" на японците от Мицубиши-България само подсказва колко много има да се прави по пътя към добрия свят на Сидеров и колко много са се самозабравили експлоататорите..

И още нещо - откъде-накъде чуждоземци ще се бъркат във вътрешните работи на една суверенна държава? Кой от избирателите на "Атака" знае за рекламата на Мицубиши и джиповете им?

Защо Мицубиши ще краде националния ни символ - лъва? Не е ли най-логичното лъвът Сидеров да заведе едно дело срещу кражбата на японците, като част от борба му с ограбването на националното богатство на България?

Ние, като патриоти, искрени и вярващи в силата на Сидеров само можем да сме благодарни за заразяващия пример как се воюва за Майка България, пък била тя и клета.

Нали искаме независимост, нали просперитет търсим - ето го пътя. Връщането на България в семейството на успелите започва от стореното от бореца, който побеля от дертове за родината пред очите ни.

Сега е моментът да бъдат видени всички патриотични юристи и адвокати, които ще застанат на страната на лъва Сидеров и Лъва Български.

Да се готви "Пежо" - там отдавна плачат за едно дело, продавайки колите си по света безнаказано. Сидеров и тях не трябва да остави да печелят от символите ни!

Може би това е ключът да разберем, защо си подвиха опашката французите след измисления скандал на Летище Варна. Гузността ги издаде!

Неразбралите истината предатели - нека реват и нека проклинат.

Лъвът ни намери своя укротител от цирка! Циркът "Атака", който (май) заслужаваме.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!