Кристалина Георгиева се щракна с Шакира и сина ѝ

OFFNews 25 септември 2015 в 15:30 9976 7

Заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева днес се снима със световноизвестната певица Шакира и малкия ѝ син.

Латино изпълнителката представи на бившия премиер на Обединеното кралство Гордън Браун петицията "UpForSchool".

Шакира е лице на кампанията, която има за цел да припомни на световните лидери, че трябва да се осигури образование за всяко момче и момиче по света - без значение от неговата раса, местоживеене и финансови възможности.


Днешните снимки бяха публикувани на личната Фейсбук страница на Кристалина Георгиева с описание:

"С прекрасната Shakira, която днес представи на Гордан Браун петицията UpForSchool с 10 милиона подписа. Всяко дете трябва да има възможнсот да учи! Всяко дете може да сбъдне мечтите си!

With the wonderful ‪#‎Shakira‬ who presented 10 mln signatures to Gordon ‪#‎Brown‬ for the petition ‪#‎UpForSchool‬. All ‪#‎children‬ deserve the opportunity to ‪#‎learn‬ and achieve their potential. http://www.aworldatschool.org/upforschool"


Саша, на около 8-месечна възраст, е вторият син на Шакира. Първото ѝ дете се казва Милан и е с 2 години по-голям от братчето си. Бащата на двете момчета е известният футболист на Барселона и половинка на колумбийката Жерар Пике. Двамата са заедно от 2010 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови