Динко от Ямбол: Ще отида в политиката, та мойто име да се споменава, докато свят светува

OFFNews 04 март 2017 в 20:54 39547 12

Откровения за славата, политиката, жените, бежанците и бъдещето си разкри Динко от Ямбол в интервю за "Ничия земя" по Нова тв тази вечер.

"Звездите са, за да светят. А аз се старая. Не, че като съм станал звезда, и дотам. Не спирам да помагам на хората. Искам да има много като мен", заяви Динко - Господин Вълев по лична карта. Той съвсем не се притеснявал от критиките на хората: "Това, че много хора ме критикуват, не е мой проблем. Не съм и глупав... Имам 3-4 бизнеса, работя. С части, автобуси, камиони... От 10 на 7 се харесвам, на трима не се харесвам - избиват комплекси. Пишат ми: "Вземи се скрий", "Ти си голям селянин", а като му отворя профила - канцеларски плъх, дето от тях не излиза, или чупи стойки, дето няма 2 лева в джоба. Ми работя - а ти като не работиш, няма да имаш".

Динко пусна журналистическия екип в дома си и освен покоите си, показа и свинската кочина, където отглежда диви прасета, защото "обичам биото".

За бежанците и акциите си казва: "Ако бяха ме убили, моята майка щеше да реве. Моята майка ли да реве? Аз съм на тоя принцип - няма да реве моята майка, техните ще реват... Лоши, нелоши - в България не ги искам. Не може хора да падат и да умират, а ние да издържаме някакви талибани. Не може бабата да има 180 лева пенсия, пък оня да спи в някакъв център. Бабата изнемогва, а пък циганина или тоз въшливия талибанин си стои на топло и държавата го храни".

Динко признава, че партии са го канили за депутат, но той е отказал, защото "не искам да им ги създавам". Той искал да си създаде нещо свое, а партията му щяла да е "нещо патриотическо".

Нямало да отиде в политиката за пари, защото си имал. "Ще отида мойто име да се споменава, докато свят светува", казва Динко.

След 10 години или ще съм убит, или като на Тодор Живков на мене ще ми пляскат, твърди той и пояснява, че бил заплашван. Казали му на английски по телефона, че много скоро ще го убият. Не се уплашил, но му станало "тъпо". Всичко обаче било съдба, та не се притеснявал и не искал охрана.

Предизборната му програма щяла да се сведе до изречението "Доверете ми се".

А най му се иска да промени едно нещо, когато стане политик: "Всичката армия на България да не стоят в бараките, а да са по границата - не ща бежанец да минава", казва Динко, който нарича бежанците "маймуни". 

От сегашните политици "знам Бойко Борисов, Каракачанов, Румен Радев. Волен Сидеров го знам, защото е от Ямбол, ама той е бита карта". Другите били мишоци, отишли във властта за пари. Искали да говорят с него, но той не се давал - "с измекяри не говоря".

В интервюто си Динко не пропусна да пожелае на бившия премиер Бойко Борисов да е жив и здрав. Той бил мъжкар, който направил магистрали, та да може младият да се качи на колата си и да отиде безпроблемно при баба си в Бургас.

Динко не е съгласен със заключението, че е неграмотен. Бил завършил "спорта", а България била спечелила много повече от него сега, отколкото ако бил олимпийски шампион - "Колко хора съм спасил?". До леглото си имам Библия, твърди Динко, който заобикаля поканата на репортерката да цитира пасаж. Бил чел и "Под игото", имало и още една книга - "Кръстникът".

Той се описва като "първичен", защото "сърцето ми е голямо", и като емоционален човек. Силните му страни били, че е здрав и умен, а слабите - жените. "Хубава жена - всичко забравям, човек", признава Динко, макар да смята, че "всяка жена я кефи лъскавото, модерното" и си търси богат "чичко". Неговата трябвало да е "умна, работлива, красива, да си имаме доверие".

"Мечтая си да имам две деца - две момченца или момиче и момче, ама 100% трябва да имам момченце. Ще го кръстя Динко. Ако са две, едното ще е на баща ми, другото на майка ми", откровеничи Динко, който е уверен, че трябва да ги учи "на това, което съм аз".

Имал чувството, че в живота си подражава на капитан Петко Войвода (1844-1900), макар че "никога не съм го виждал, не го познавам".

Той е убеден, че един ден ще срещне Тръмп. "Кефя му се", признава Динко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8991

12

Д-р Димитър Симов

05.03 2017 в 11:34

Динко президент!

16193

9

SC

05.03 2017 в 10:01

Не е лошо момче, ама акъл няма. Журналята го подушиха и му завъртяха главата с пресилена популярност. Сега ще го разхождат по телевизиите като чучело докато не им втръсне. А той дали ще се усети... съмнявам се.

7506

6

Страхотни топлинки си е купил за да не цапа из къщи!
Отиват много на гащите!!

:-))

16009

4

Nik68

04.03 2017 в 22:35

Докога ще ми занимават с това недоразумение.