Два трамвая сменят маршрута заради ремонт на релсите

OFFNews 26 ноември 2016 в 08:58 5801 0

Ремонт на релсите на трамваите по столичния булевард "Ботевградско шосе" налага промени в движението, съобщи Столична община. 

От 13:00 часа днес до 18:00 часа утре ремонтът ще е от гара „Подуене” до автостанция „Изток“ по маршрута на трамвайни линии № 20 и 22.

Трамвайна линия № 20 ще се движи от депо Искър до трамвайно ухо „Гео Милев”. Разкрива се временна автобусна линия № 20-ТМ с маршрут: от автостанция „Гео Милев” по ул. „Иван Димитров – Куклата”, надясно по бул. „Шипченски проход”, надясно по бул. „Михай Еминеску”, по бул. „Ситняково” до гара „Подуене”.
Наляво по бул. „Мадрид”, надясно по ул. „Проф. Милко Бичев”, надясно по бул. „Ген. Данаил Николаев” и направо по бул. „Ситняково” по маршрута до автостанция „Гео Милев”.

След 13:00 часа днес временната автобусна линия № 20-ТМ се закрива и се възстановява движението по трамвайна линия № 20 по постоянния маршрут.
До 18:00 часа утре трамвайна линия № 22 ще се движи от ж.к. „Красна поляна” до трамвайно ухо „Гео Милев”.
Разкрива се временна автобусна линия № 22-ТМ с маршрут: от автостанция „Изток” (начална спирка на автобусни линии № 90, 117 и 118) по ул. „Летоструй”, надясно по бул. „Ботевградско шосе” до гара „Подуене”, направо по бул. „Мадрид”, надясно по ул. „Проф. Милко Бичев”, надясно по бул. „Ген. Данаил Николаев” и наляво по бул. „Ботевградско шосе” по маршрута до автостанция „Изток”.
След 18:00 часа в неделя временната автобусна линия № 22-ТМ се закрива и се възстановява движението по трамвайна линия № 22 по постоянния маршрут. Трамвайна линия № 23 се закрива през уикенда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови