Борисов: БСП се готви да купи изборите

OFFNews 22 февруари 2017 в 14:49 6348 8

Смяната на главния секретар на МВР и областните управители говори, че БСП се готви да купи изборите, заяви в Сливен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него, учудващ е фактът, че тези смени се правят в градове, където ГЕРБ няма най-добри резултати - като Перник, Видин, Враца и Монтана.

Борисов твърди, че в тази предизборна кампания се използват всички средства, включително и говорене на неистини - като това, че ЕК е спряла земеделските програми.

„Всъщност се оказа, че тази програма е изтекла и усвояването на фондовете по нея е 96-97%. Това е клиширана манипулативна атака“, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира и публикацията в профила на президента Радев, че „България няма да плати нито лев за съвместната охрана на небето ни, въпреки заварените финансови ангажименти“:

„Те имаха съвет в Брюксел, където генерал Радев присъства, имаха среща на министрите на отбраната, където можеха да сменят това решение“, каза лидерът на ГЕРБ и акцентира, че по време на неговия мандат българската авиация е била възродена, а техниката – обновена и ремонтирана.

Борисов бе категоричен, че ако ГЕРБ дойдат на власт, той ще стои докрай против флотилия в Черно море.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

7

aviatora

22.02 2017 в 17:15

Борисов, стига сте лъгали бе!!! Толкожа много си се смалил от ежеднежните лъжи! Спри да се появяваш известно време, за да се намери някой луд, който да ти повярва отново!

20699

5

Новак

22.02 2017 в 15:31

Кой по-добре от него знае как се купуват избори? Никой!

"... по време на неговия мандат българската авиация била възродена, а техниката - обновена и ремонтирана."
Този човек обитава някаква паралелна реалност. Сега остава да каже, че е ремонтирал целия тунел Ечемишка и падналата лампа е провокация на загиналата жена.
И този тъпунгер се гласи да управлява пак! И други още по-големи тъпунгери му вярват!

42249

4

Denis Rizanov

22.02 2017 в 15:30

Случвало ли се е досега?

Не! Псулютно не! Ти виждал ли си мутра да плаща?!
Направо си печат бюлетини, готови попълнени и подправят протоколи. Ако не го бяха издънили за Костинброд и роско плевелниев щеше да е втори мандат щастлива оФчарка и стругарката цачка щеше да е още шеВ на НС...
Как му развалиха рахатлъка с тоя Костинброд... мамицата им да %"?}!{*:::!

11738

3

KumaLisa

22.02 2017 в 15:24

Бойко се държи така защото вече му е писнало и иска да се оттегли. Разбра се, че с тия тъпанари, НАВСЯКЪДЕ, нищо не става. Сега само за очи се жалва.