Михайлов: Никой не иска путинов съветски режим на границата си

OFFNews 09 март 2017 в 08:07 18164 16

Михайлов за агитацията от Турция: Никой не иска путинов съветски режим на границата си

Представители на НАТО-вската държава Турция, с която България е коалиционен партньор, не биха искали вероятно до границата си да имат част от путиновия съветски режим, а искат България да остане в ЕС и НАТО. Така водачът на листа на ДОСТ Евгений Михайлов коментира пред Нова тв агитацията от страна на турския министър на труда и социалните грижи Мехмет Мюеззиноглу, който призова българските изселници да гласуват масово за ДОСТ на изборите на 26 март.

Той заяви, че няма намерение да коментира думите на друг държавник, но обясни, че думите на Мюеззиноглу не са били преведени правилно от българските медии. Михайлов обясни и присъствието на турския посланик Сюлейман Гьокче в предизборен клип на ДОСТ. 

"В предизборния клип, който аз съм гледал, за който се говори, че е показан турският посланик, виждам една група от 1000 души вървящи по път, за да поднесат цветя на паметника на 18 месечната Тюркан. Сред тях е и турският посланик, това ли е осъдителното, да поднесеш цветя на жертви на комунистическия режим. Това ли е престъпното, това ли е осъдителното, вие осъзнавате ли в каква игра вкарвате България вие?", попита Михайлов водещите на сутрешния блок.

Михайлов каза, че не знае да има намеса на Турция в изборите в България и няма официални изявления за това. "Нормално е когато в Турция живеят наши съграждани, насила прогонени от България по време на възродителния процес, мнозинството от българските граждани етнически турци, мюсюлмани, които са жертви на комунистическия режим, на които са сменяни имената насила, които са унижавани, лошо ли е, ако те гласуват против наследниците на комунистическия режим?", попита Михайлов.

Той обясни, че има доверие в програмата на ДОСТ, в която се говори за единна и неделима България, за неприкосновеност на границите и за достойно членство на страната в ЕС и НАТО. 

"Аз знам, че България е член на ЕС и НАТО, коалицията "Обединение ДОСТ", ако прескочи 4-процентната бариера, ще налага политики и ще гласува антикомунистически закони", заяви Михайлов.

Той попита защо, когато български политици ходят "на отчет при Путин", това не е проблем. "Аз съм водач на листа, никак не ми се иска всички ние заедно да станем съпричастни към написването на следващата книга - "България - мирният трофей на Путин", каза още Михайлов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

16

Стефан

09.03 2017 в 14:56

Он Аврору не видел, не сомневайся.
А, да, за Аврора, виждал съм го. Културологичен шок. По същество това е платноходен кораб, нищо общо с нашите представи за боен, камо ли за крайцер.
За аналната вулва нямам какво да кажа. Гледах киното, с три думи го разказах на баща си, още беше жив. Начумери се, и не поиска да го гледа. Каза, че лъжата за дранголника от ония години не го интересува, сам го е виждал.

9028

15

Ivan Ivanov

09.03 2017 в 14:14

От "Гената танкиста" ....стана месТАНКА... :) . Да си беше запазил пола. Ех Гена ...Гена октомвриец молодой.Тем не менее в твои ушах все еще гремела канонада крейсера Аврора. :)

23293

14

Стефан

09.03 2017 в 14:07

Я пак? Не чух. Оная в танка я помня, тогава бях кльощав. Първата па коя била? МАСтия няква ли?

9028

13

Ivan Ivanov

09.03 2017 в 13:52

....че кога МесТАНКА направи допитване бре хора...мен не е питал, а твърди друго.Значи нагло лъже.  

23293

12

Стефан

09.03 2017 в 13:24

Блу канарис, да?
Канарчетата не живеят дълго, чувал съм от стари хора.

12212

11

terorero

09.03 2017 в 11:43

Един път и аз да съм съгласен с троловете. Евгени Михайлов е олицетворение на гнусният предател и каквото още отвратително се сетите. Не само това, но и реално подркрепя ГЕРБ ако се замислите защо ги прави тия тъпотии с ДОСТ. Ми ето затова. ДОСТ са скритият сателит на ГЕРБ. На президентските избори подкрепиха Цецка. Вижте гласовете и си правете изводите. Та и Женята така, продал се е и то не сега..а много отдавна. Просто сега вече съвсем се показа какъв е. А много хора му вярваха от години. Включително и аз. Но, никога не е късно да станеш за тотален резил. Жив и здрав, да си харчи парите със здраве. Моралът кучета го яли. Поне при Михайлов.

42249

10

Denis Rizanov

09.03 2017 в 11:42

Женята вече са го водили на сюнетчия

грешиш. сюнетчията прави обрязване на половия орган на мъжките рожби. този южени е там като ковра под наем. да го мандръсат. продал се е за къшейче хляб тоя голтак.
От все сърце му желая големи и едри като сини сливи хемороиди.

12139

9

Диян

09.03 2017 в 11:34

Женята вече са го водили на сюнетчия, ама, поради грешка (или не) са му клъцнали и топчетата, и сега ръси нелепици (платени) като момиченце...

17439

8

мнение от IP

09.03 2017 в 10:30

Евгени Михайлов и Слави Бинев ще водят руско-турска война за Освобождението на България, като водачи на листи на ДПС и ДОСТ.