Поемането на отговорност означава да продължим със смирение, смята Христо Иванов

OFFNews 27 март 2017 в 15:53 7196 8

Поемането на отговорност означава да продължим със смирение, смята Христо Иванов

Лидерът на "Да, България" Христо Иванов коментира резултатите на партията от парламентарните избори. Във Фейсбук той благодари на симпатизантите и колегите си за положените усилия по време на кампанията.

"Искам да благодаря на всеки един човек, който даде време, енергия и вяра за нашата кампания: на доброволците, на дарителите, на националния и локалните щабове, на кандидатите в листите ни, на застъпниците и, особено, на всеки, който преодоля недоверието и инвестира гласа си в надеждата за ново начало", написа Иванов.

По думите му това, което е направено за 10 седмици, е много добър старт "на един маратон, който може да промени България".

"Съзнаваме огромната си отговорност към цялата демократична общност, включително към нашите приятели, чието доверие тепърва предстои да печелим. Пътят към постигане на трайно единство на демократичната общност и на всички български граждани, споделящи големия идеал за европейска България, не е нито лесен, нито бърз. Споделяме съжалението, че то не можа да се случи сега. За нас поемането на отговорност в този момент означава да продължим по този път с удвоени усилия и със смирението, необходимо за да търсим доверие човек по човек и да се борим срещу корупцията битка по битка. Ще продължим да не влизаме в конфронтации на дребно. Нашият враг са големите системни партии, носителки на корупционния модел", написа Иванов.

По думите му анализ на изборните резултати ще бъде направен в следващите дни. 

"За нас поемането на отговорност в този момент означава да продължим по този път с удвоени усилия и със смирението", написа още лидерът на "Да, България".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12435

7

Jinx

27.03 2017 в 22:42

Мда, със смирение... То беше ясно, че няма да влезете в парламента.Айде сега взимай си партакешите и вън от политиката.

10910

6

1Sion1

27.03 2017 в 19:14

Е тия нема се откажат.Докато има грантаджийски пари все ще са на избори..Прокопиев нещо и той глътна вода ми се струва..

12860

5

newfoundland

27.03 2017 в 17:40

Не виждам за каква отговорност става дума, след като се видя, че са малка маргинална партийка. Изборите ясно показаха кок до къде е.

9057

4

dba

27.03 2017 в 17:38

Толкова народ се върза, че човек без един работен ден, ще се бори за справедливост? Че нали ако има справедливост той нямаше да може без да е работил нищо да стане министър на ББ! Поредната кукувица дано не разпердушини окончателно синьото гнездо! Позор за него и всички глупаци дето му се вързаха и сега "продължават напред" насоявайки на тъпотията си.

10564

3

ultra-73

27.03 2017 в 17:34

Незнайно защо, но всички коментатори по телевизиите, титулуваха Иванов и партията му като "десни"?!? А човекът в прав текст си каза, че партията му е ЦЕНТРИСТКА!!! Същото изломоти и Антоанета Цонева, когато я интервюираха! Та от снощи ми се изясни и ЗАЩО не пожелаха да направят коалиция с НР, проблемът си е техен.........