Дават 24 часа живот на Изи, сега дъщерята на Фил Невил е модел

Донислав Донев 21 февруари 2017 в 13:54 4676 0

Изи се бори с коварната болест от ранна детска възраст. Още докато е на 18 месеца, докторите откриват заболяването. И дават не повече от 24 часа живот. Очевидно още от бебе тя е наследила духа за победа от баща си - Фил Невил, бившият футболист на Манчестър Юнайтед. Не само че кара докторите да дадат грешна диагноза, но успява постигне мечтата си.

След десет години, въпреки тежката борба с болестта, 13-годишната Изабела подписва договор с British agency Source Model), което я прави първото момиче с увреждания в историята на модната агенция.

Тийнейджърката вече може да ходи без чужда помощ, но състоянието й в началото налага да носи шини в продължение на десет години. Джули Невил казва, че сега дъщеря й иска нормален живот. До колкото е възможно.

В интервю майката на Изи споделя: "Трудно е за мен и Филип, ние искаме да я защитим, не искаме хората да мислят, че я тласкаме по някакъв начин. Тя не иска специално лечение или специална помощ - тя просто иска да бъде нормална, и се стреми да бъде такава всеки един ден".

Британската агенция за модели смята, че Изабела има страхотен "търговски вид". По всичко личи, че кариерата на 13-годишната дъщеря има бъдеще. Нейната история е още един пример за безграничната сила на човешката воля.

В момента Изи учи в Какстън Коледж, британско училище във Валенсия, Испания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови