Най-красивата руска хокеистка със съвети за секси тяло (снимки)

OFFNews 08 март 2017 в 12:27 5881 0

Кой е най-красивата руска хокеистка? Читателите на социалната мрежа "ВКонтакте" определиха за номер едно Анастасия Легкодух от Торнадо. 21-годишната спортистка разкри тайната на перфектната физическа форма, а и други любопитни неща.

"Аз съм по цял ден във фитнеса, тъй като е задължително за хокей. Но обикновените жени могат да започнат само с бягане. Това е най-универсалното упражнение. Развива и укрепва всички групи мускули, както и хокеят", каза Анастатия.

 "Хубаво е да намирате и по 10 минути на ден за упражнения за преса. Вземете тези от пилатеса. Не са необходими зали и фитнеси, спокойно ги практикувайте у дома", твърди рускинята.

Тя приема победата в конкурса като отлична възможност да пробие в рекламния бизнес. "Определено медийният интерес към мен се засилва", откровена е красавицата, "Куп журналисти ме търсят за интервю. Открих си нов профил, тъй като старият ми е личен и беше препълнен с молби за приятелство".

На улицата също спират постоянно Анастасия. Тя има гадже, но за нейно щастие младежът не ревнува.

Иначе хокеиската е благодарна на своя дядо, който я качва на кънките още като малко дете. Самият дядо е бивш състезател на московския Спартак. Анастасия е от 10-годишна по лагери и интернати. Но обожава професията си.

Не смята хокея за мъжка територия. Вдъхновява я героинята от "Мулан", крехка девойка, която се бие в китайската армия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови