Олимпийски шампион полудя от дрога, семейството му вече не го познава

OFFNews 15 февруари 2017 в 18:41 5282 1

Олимпийският шампион по плуване Грант Хакет пропада с всеки изминал ден все по-дълбоко в плен на наркотиците. Австралиецът беше арестуван, тъй като извършвал странни движения и говорел несвързано. Сигнал подал не кой да е, а родният му баща.

Все пак 36-годишният бивш спортист е вече освободен без обвинения. "Грант има здравословни проблеми и просто те се видяха тази сутрин", сподели Невил, бащата на 10-кратния световен шампион. "Лекар се грижи за него в момента. Просто е огромен и става доста мощен, когато не е в настроение", деликатно обясни родителят. "Тази сутрин обаче нямаше как са намерим толкова рано специалист и се обърнахме към полицията". 

"Това не е Грант Хакет", отчаян беше Крейг, "Това е тотално различна личност. Аз не го познавам. Мама не го познава, татко - също. Тялото е същото, но сърцето, умът и духът са различни". 

Това не са първите проблеми с полицията на някога великия плувец. През април той беше задържан, след като тръгна да бие мъж в спор за място в самолет. Хакет се извини, че е опитал да удави в алкохол мъката си, че не се е класирал на Олимпиадата. По-рано пък призна, че се е пристрастил към приспивателните.

През 2014 г. плувецът беше в САЩ за рехабилитация. Резултатът се видя в казино на Мелбърн по-късно. Грант се шляеше гол до кръста и напълно неориентиран в лобито.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews